Skulle gå tur hver dag og kun kose meg i helgene

Ups, ja det var planen, men det var ikke så lett nei. Det er så mye godt her, så mye jeg har savnet. Og dagene bare flyr avgårde at jeg ikke har fått tid til å få inn noen faste gåturer. Det er jo alltid noe å gjøre hele tiden. Folk å treffe, spise middag, ungene og alt mulig. Tiden flyr.

Men nå er det nok. I morgen må jeg virkelig på full sjerpings. Kan ikke holde på sånn her lengre. Da vil jo all jobben jeg har gjort gå bare en vei. Jeg legger fort på meg om jeg skal spise så mye som jeg gjør nå, uten trening. Så jeg får begynne å sjerpe meg.

Jeg hadde egentlig tenkt meg ut på mange skogsturer. Med Noah i bæresele på ryggen og at Aron kunne gå. Men han synes ikke det er så gøy å gå langt, så vi får nok ta vogna. Mange fine veier uansett. I dag regner det, så jeg gidder rett og slett ikke. Men i morgen begynner vi. På tide nå.

Jeg har fått gavekort på klær i 30 årsdag av to av brødrene mine, så det skal jeg bruke på onsdag. Da skal damene til brødrene mine og jeg ut på shopping, ut for å spise, og så drikke vin hjemme. Det gleder jeg meg veldig til. Blir en veldig koselig dag. Så får satse på at jeg ikke har lagt på meg altfor mye hehe. Jeg ville jo gjerne ha litt nye klær.

Det er i dag akkurat en måned til jeg skal hjem. Så jeg vil trene litt før det. Regner med at det ikke blir særlig trening i varme august. Så det blir nok ikke før til høsten. Derfor må jeg komme igang igjen nå. Jeg som var så flink før jeg kom hit.

Den største svakheten er nok smågodt, og nystekte baguetter. Det er virkelig noe av det beste jeg får. Men i morgen er det stopp, Jeg kan ikke mer, blir jo kjukk igjen da. Jeg hadde en plan jeg skulle følge mens jeg var her. Og det var å ikke slanke meg mer, men å holde vekta vedlike, gå masse turer, spise sundt i ukedagene og heller ha litt ekstra i helgen. Men det er ikke så lett å følge det man planlegger alltid. Det er bare å få begynt så får det heller bare være. Jeg vil iallfall ikke legge på meg. Jeg har lagt altfor mye arbeid i det å komme meg hit.

Om det blir opphold etterpå så kan jeg ta begge guttene med meg i vogna og gå en tur til mammaen min. Ho bor litt unna her, men det er fine veier å gå. Så skal jeg kjøre Aron bort til kusina si. Han ville sove der. Så det blir jo koselig for han. Han har ikke sovet hos noen uten Noah og Aysha før. Så jeg synes det var gøy at han ville det selv. De kommer helt sikkert til å kose seg masse. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229