Skoledager og barnehage

Nå synes jeg vi har kommet godt igang med både skole og barnehage. Det har blitt en rutine, og en fin flyt i hverdagen vår. Jobben til mannen går også veldig bra. Han jobber mye og det er en tung jobb med mange timer i døgnet. Så jeg føler meg veldig heldig nå, som koser meg hjemme med minste skatten vår. At jeg har den muligheten er jo ikke en selvfølge. Vi har hus, bil, restaurant, barn i skole og barnehage. Vi er mer enn heldige.

Jeg har begynt å kjenne på en indre ro, ting vil gå bra nå, og jeg kan senke skuldrene mine. Vi har gått fra å ha ingenting til å ha mye. Ungene har det godt, de er friske, vi er friske, og vi kan bo her. Det er drømmen vår. Vi lever egentlig drømmen. Eller mest jeg da. Jeg føler jo at vi lever to forskjellige liv, det er meg og ungene, og så er det Kadir. Håper jo selvsagt at mannen også kan senke skuldrene sine snart og nyte. Men det er mye jobb, så håper han tar seg litt ferie i vinter. Det trenger han. Jeg klarer meg alltids jeg, så er mest for han sin del jeg tenker på.

Jeg synes dagene sammen med Noah går kjempefort jeg. Vi har somregel noe å gjøre. Enten om det er husarbeid, være med dyra våre, vaske og rydde ute, eller ta oss handleturer. Jeg skal vel begynne med gåturer også nå som oktober begynner. Litt mer behagelig temperaturer.


Jeg er på en fin plass i livet nå. Og selv om enkelte ting er tøffe innimellom så må jeg tenke på hvor heldig jeg er. Det er nesten uvirkelig å tenke på at her er vi, etter 11 år fra første møte, så har vi tre barn sammen. Vi har et hjem, vi er en familie og fremtiden ser fin ut.


Jeg var bare 19 da vi møttes og nå har vi en datter på skole og en sønn i barnehage og enda en sønn som er hjemme med meg. Det er jo fantastisk.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229