Skoleåret er over

Min datter som er 9 år, går jo på offentlig skole her i mahmutlar. Hun trives veldig. Hun er et veeeeldig sovedyr, så før var det alltid vanskelig å få henne opp. Måtte mase litt. Mens dette skoleåret har det ikke vært EN eneste dag med klaging. Hun har stått opp fort. Og da det begynte å bli lysere ute så kom hun og spurte om vi ikke skulle stå opp snart. For da trodde hun at vi var for sene. Bussen hennes går 07.20 og det er ganske tidlig for oss. Vi har alltid vært trege om morgenen. Så det har vært en stor forandring for oss. Men vi har jo blitt vant med det og.

De tar ofte prøver på skolen og hun er ofte den beste i klassen eller nummer to. Så hun er utrolig flink. Det hjelper meg utrolig mye. Hadde hun ikke vært skoleflink måtte vi nok hatt hjelp til henne. For er jo ikke så mye jeg får hjulpet. og Kadir jobber endel. Heldigvis slipper vi det. Hun er flink. Hun er også plukket ut til å ta en test ved en annen skole. Hun gjorde det veldig bra på den, og er blitt plukket ut til runde to, og skal snart ta test nummer tre. Gjør hun det bra på de, så får hun dekket skoleplass ved en annen skole. Så dette er veldig spennende. Jeg skjønner ikke alt, ikke alltid så lett å være utlending. Men vet jo mer etter vi har fått resultatene.

Jeg er veldig fornøyd med skolen hennes. Aron skal også gå der. Det føles veldig bra. At jeg ikke bekymrer meg for skole. Jeg liker lærerne der, måten de jobber på. Og måten de er mot elevene. Det er mye kjærlighet der, jeg ser det de gangene jeg har vært der, de kan gi klem til elevene, holde rundt de og snakker pent til de.

De gjør litt andre ting enn andre skoler. De blir ofte sponset av ulike firmaer til ting. Som foreksempel en tur til dubai. Hele tredje og fjerde klasse hadde en sponset tur dit. Det er det rektoren som står for. Hun brenner veldig for skolen, og ser på den som en familie.


​Ååå jeg er så stolt av deg jenta mi. Du er unik. Flink, trespråkelig, og ei god jente. Håper av hele mitt hjerte at det fortsetter sånn. Nå står en tre måneder lang ferie foran oss. Og Aysha gleder seg så mye. Gleder seg spesielt til å se kusinene sine igjen i norge. 

Liker

Kommentarer

hayatiim
hayatiim,
Flinke og fineste Aysha. Deilig med sommerferie, null vekkerklokke og lekser på 3 mnd. Ses i til uka, smasknouw.com/hayatiim
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229