Sightseeing

Jeg elsker å se plasser som ikke er sånn man tenker på Alanya. Fjellet, innsjøer, skogen osv. Vakket natur og flotte farger. Jeg synes det er så fantastisk. I går kjørte vi forbi en plass som heter dim çay. Det er en elv som renner ut fra en stor demning. Over den er stor innsjø. Det var utrolig nydelig der, bratte skråninger og snø på fjellene.
Var det ikke bare fantastisk fint. Jeg har lyst å kjøre rundt, vi så en bro der, men jeg er usikker på hvor langt det er og vi hadde ikke så mye bensin. Så det får bli en annen gang. Det var iallfall fint å se noe nytt for meg.


Vi dro også innom Dim cave, stor dryppesteinsgrotte somble oppdaget i 1999. Den er utrolig stilig. Jeg har vært drr før men lillebror har ikke vært der. Så var jo gøy å vise den. Jeg har lest om den at det skulle være så god luft i den, men i går var det veldig tung luft. Svetten randt og det er jo tungt å gå i trappene med svette på ryggen. Det var vanskelig å få gode bilder der inne. Så anbefaler heller å ta en tur selv. Utrolig stilig hva naturen har laget.

Aysha var med baba. Hun er ikke så glad i å kjøre bil for å kikke på ting. Så hun ble med han og gjorde lekser. Så kosa vi oss med alene hjemme 2 på kvelden. Og i dag er det jo daddaadam FREDAG, snart julaften. Dette skal bli en julehelg med masse kos. Gleder oss veldig til det.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229