Shopping time

Jeg har blitt kjent med ei hyggelig dame her i mahmutlar i vår. Vi har gått endel turer sammen, grilla, spist lunch, og møttes på lekeplass. Veldig koselig. Hun er så snill som skal prøve seg som tante på søndag. Da skal jeg, Kadir og Noah til et stort shoppingsenter en times tid unna herfra. Det blir utrolig koselig. Det er mye mas og styr om vi skulle hatt med Aron og. Skjønner jo at det er kjedelig for han. Så det gidder jeg ikke. Da kan vi heller kose oss i fred. Handle litt julegaver og litt klær. Skal gå gjennom klæra til guttene og se hva de mangler, skrive en liste som jeg kan ha med. Må prøve å ikke handle så unødvendig. Heller det vi trenger.

Gleder meg veldig.

Vi har bare et bittelite minisenter her i alanya, der er det ofte utsolgt og lite å velge i. Så det er liksom ekstra stas å ta den turen når det er noe vi aldri pleier. Så nå er det bare å telle ned dagene til søndag.

Aysha og Aron skal kose seg hos "tante" , det tror jeg skal bli stor stas. For oss som ikke har barnehage så er det alltid mye større med barnevakt enn for andre kanskje. Vi er jo ikke vant til at andre har de. Men vi syns det er godt når det først skjer da. Og så er det superfanastisk å se ungene sine igjen.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229