pusse opp hus og hage i sommer

Jeg og barna drar jo til norge i sommer. Imens skal Kadir og broren hans pusse opp huset vårt. Det trenger både utvendig og innvendig maling. Det skal også legges stein i hele hagen, ha tak på huset, ventiler på alle rommene, lage basseng. Vi har basseng, men det er slags duk, nå vil vi ha med fliser. Så ja, det blir litt av en jobb. Er spent på hvor mye de faktisk rekker. Det aller aller viktigste er faktisk å male på utsiden og ha på membran. Så det blir utrolig spennende å komme hjem igjen til alt det. Heldige meg som slipper alt det der.

Det blir selvsagt også kostbart, men mye av det er jo nødvendig. så det blir knallbra når alt er ferdig. Håper på store blomesterkasser som jeg kan ha fine blomster i. Jeg har også planlagt en hagehytte som jeg vil ha i det ene hjørnet av hagen. Det er ikke noe hast da, så det får vi ta etterhvert, men håper jo at den og kommer i år. Da vil jeg ha sofabenk på tre av veggene. Mange sitteplasser, lyslenker, fine lamper, blomsterkasser som henger fra taket. Det blir så koselig. Gleder meg så til å få det fint i hagen.

Vi har enda ikke tatt oss råd til å kjøpe balkongmøbler. Så der står fortsatt en gammel sofa. Helt greit det da. Men håper jo at vi får råd til nye etterhvert. Men det får vi nok satse på neste år. Nå er det mye som står på planen. Altfor mye nesten, men det må gjøres.

Jeg ser så frem til at alt blir ferdig. Da skal jeg invitere folk litt mer. Grillfest i hagen, sommerparty for ungene, lek og kos. Det blir så bra.

Nå er alle veggene inne i beigetone, og jeg tenker det skal over i gråtoner nå. Ungene sitt rom skal nok ha litt annet. Kanskje en vegg med lyseblått itilegg til grått. Vi må faktisk dra å velge farger en dag, for nå går dagene veldig veldig fort til at vi drar til norge. Jeg er ikke så kresen da, sålenge det er en lys grå så går det greit. Så hadde faktisk klart å gi ansvaret til Kadir. Men det er jo gøy å se når man har sjansen. Så håper vi finner en fin farge.

Nye møbler står også på ønskelisten, men det får også bli neste år. De møblene vi har nå er endel ødelagt, og de er faktisk over 8 år gamle, så det skal bli veldig godt å få skifta ut en god del. Det får bli litt og litt og så blir det bra tilslutt.

Mange planer fremover. Gleder meg.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229