Prekestolen

Jeg har så lyst å endelig få oppleve prekestolen. Jeg har aldri vært der og egentlig opplevd lite av norges vakre land. Jeg har snakka om å dra dit flere ganger men så er det en graviditet med bekkenløsning i veien eller for små barn.


Sommeren 2019 skal vi jo til norge, så håper jeg får tatt med meg noen stykker så vi kan dra sammen. Det er ikke kjempelangt å kjøre men langt nok til at det må blir overnattning. Hadde vært utrolig gøy og fin opplevelse å sove i telt i nærheten.

Vi har mange fine fjelltopper i grimstadområdet også. Skal prøve å ta med ungene dit. Noah på ryggen og Aron kan gå om vi går i rolig tempo. Fin opplevelse for barna.

Jeg savner sånne fine små runder i terreng. Ikke det samme her.

Her er en koselig liten topp på vik i grimstad. Der jeg kommer fra. Ikke så veldig lang runde så gleder meg til å ta med barna dit. Har så lyst å være masse ute i naturen med dem. 


Kjærag og trolltunga står også på ønskelisten. Norge har så mye å by på. Jeg vil se og oppleve mye mer. 

Liker

Kommentarer

Janne
Janne,
Jettegryttene i Flekkefjord bør å stå på lista, ikke såååå langt unna Grimstad eller 😀😀 har selv ikke gått noen av de fine topp turene i Norge, men skal definitivt gjøres neste år
christinabilgin
christinabilgin,
åh ja, vi har jettegryter oppi landet vi og. men ska sjekek det ut 😊nouw.com/christinabilgin
christinabilgin
christinabilgin,
Jeg googla det, og det så sinnsyk kult ut. Er det langt å gå ? fin tur ? nouw.com/christinabilgin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229