piknik med skolen til aysha

Skolen til Aysha arrangerte en piknik i går. Aysha, Aron og jeg dro dit mens Noah var med baba. Det er en utrolig slitsom alder han er i nå så ganske vanskelig å ta han med noen plass. Han elsker å løpe, og stikke av. Så jeg må følge med hele tiden. I går ville jeg ha fokuset på Aysha, sa han fikk ikke være med.

Aysha lekte med skolekompisene sine, så jeg henne nesten ikke. Hun hadde det veldig gøy. Aron hang mest rundt meg, men utforska jo litt og. Det er en veldig fin plass, i skogen med benker. Det er samme plass som vi hadde nissefest og julegrill. Kjempefint når man har unger som klarer seg litt sjøl. Aron er jo veldig flink og selvstendig, han er jo vandt med å leke med de store barna. Så han er ofte med de.

Vi hadde en veldig fin dag. Jeg er ikke så flink til å ta kontakt med folk jeg ikke kjenner. Og spesielt ikke nå som jeg er supersliten. Men det var to russere som tok kontakt med meg da. De var veldig hyggelige, så jeg satt lenge med de og pratet. Veldig fine mennesker.

Det er så rart, for det er under tre mnder igjen av dette skoleåret. Helt sykt å se hvor fort tiden bare flyr av sted. Aysha stortrives på skolen, har venner der, er glad i lærerne, og er flink og snill. Veldig godt å se hvor fint hun har det der. Håper det fortsetter sånn.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229