on a night out we choose exercise

Det syns jeg er godt gjort. Jeg trener jo flere timer i uka med vogn. I går passet mamma barna og jeg og ei venninne som også hadde barnevakt, fikk lyst til å gå opp borgen. Vi har aldri gått opp de små veiene, stiene, og oppå muren. Det var en utrolig fin tur, masse fine, koselige hus å se på. Trange gater, brostein, blomster, katter og en nydelig utsikt. Jeg er skjeldent redd for sånne type ting, men ble faktisk redd av å gå på muren. Det var sinnsykt langt ned.

Disse to bildene minna meg om skoger i ringenes herrefilmer. Så nydelig. Det er ganske teit at vi ikke har gått der tidligere. Anbefaler alle å gå seg en tur hit. Man går inn ved det røde tårnet og opp noen gater.

Vi gikk inntil dette gjerdet hele tiden opp til toppen. Det var langt ned på begge sider. Det synes ikke på dette bilde da. Det er gøy å ha opplevd det, og kommer absolutt til å ta med meg folk hit om jeg har barnevakt eller ungene er på skolen. Tenk at vi har så mye å se og oppleve i vår by. Borgen er over 1000 år gammel og helt sinnsyk stor. Vi gikk jo bare på en liten del av den. Turer som dette burde vi hatt en dag i uka, for det er så mye fine plasser å se, og vanskelig å komme frem med vogn. Når minsten er i barnehage skal jeg oppleve mer plasser som dette.

Vi kom til toppen, men det var ikke noe trapp der, var litt for høyt ned og skummelt. Det var steiner der vi skulle lande om vi hadde hoppet. Så vi snudde, for vi så en trapp litt lengre ned. Mens vi gikk langs muren så vi en mann med en pistol, han satt og fikla med den. Hørte klikk-lyder. Det var sykt ekkelt for det var ingen andre akkurat der. Han satt lengre borte enn den trappa. Så vi gikk ned den, og skulle prøve å finne en sti ned. Jeg snudde meg hele tiden for å se bevegelsene til mannen. Herregud jeg holder på med baneheia-boka,så jeg synes det var ekkelt. Man vet jo aldri. Plutslelig kom han mot oss, og full fart ned den trappa, venninna mi sto klar med mobil til å ringe. Kjente pulsen økte da ja. Han tok en sving og ned mot alanya da. Men han kikka noe voldsomt på oss, han åpnet et kumlokk oppå et platå og kikka nedi.

Tankene kommer jo, herregud skal han skyte oss og legge oss oppi der ? Vi kjappa oss OPP borgen istedefor ned. Turte jo ikke gå forbi han. Det var dagens action. Er jo mange syke folk ute, og hvorfor fikle med en pistol langt oppå der. Vi kom oss heldigvis trygt ned og det var en flott tur.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229