Norsk sommer er fantastisk

Kald vind er det, ellers er det bare helt nydelig her. Kan vel ikke få alt. Opphold, og varmt når sola er fremme. Samtidig som det er deilig frisk luft. Det er så deilig. I dag har vi bare tatt det helt med ro. Noah sov helt til 9.30 selv om han sovna før 20 i går. Trøtt gutt, mye inntrykk sikkert.

Vi tok oss en fin gåtur, innom en butikk for å kjøpe litt småting. Og det er sååå dyrt her. Iallfall for meg hehe. Jeg har ingen norsk lønn eller trygd av noe slag, (for de som lurer på det ) Første uka lever jeg livet litt og koser meg. Så får passe litt mer på etter det.

Bilder fra turen vi hadde. Jeg blir jo ekstra glad i norge nå som det er så lenge siden. Ser noe fint i alt. Det er virkelig en fin plass vi kommer fra. Dette er i arendal, men det er jo rett på siden av grimstad. Så skal være endel her og litt i grimstad og. Vakre begge to.

​Hagen til venninna mi. Stor og fin. Her har ungene det veldig gøy. Det har vært lite krangling og lite bråk. Mye å gjøre for de både inne og ute. Det er så godt å kunne stå og lage mat mens de er opptatt med noe annet. Det er jo ikke så ofte det skjer hjemme for å si det sånn. Da lærer de jo litt mer og, at de faktisk kan ha det litt gøy, istedefor å omtrent drepe hverandre mens mamma lager mat eller vasker hehe. Så dette skal virkelig nytes. Så utrolig godt både for meg, Aysha og guttene. Mindre bråk og mer fredfult. 

Jeg håper vi får en fantastisk sommer med masse deilig vær. Ingenting er som en herlig norsk sommer på sørlandet. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229