Norsk laks

Mmmm jeg elsker laks. Kadir kom hjem med det i går, lagde en nydelig saus, salat og kokt brokkoli. Det var utrolig godt. Ikke hverdagskost for det er dyrt. Men vi nøyt det iallfall. Litt rart å tenke på at de sender laks fra norge hit. Men det er jo utrolig godt så er vel derfor. Har også sett makrell fra norge her.


Kadir har hatt fri noen dager nå og det er jo litt anderledes. Man blir liksom vant til å være alene hele tiden. Nå kan jeg faktisk gå på do med lukket dør. Eller ta en dusj alene. Bare sånne småting gjør jo at hverdagen blir bittelitt lettere. Jeg skal liksom kjappe meg på do mens en er nede og roper på mamma og en er med meg på badet og plukker på alt han ikke skal plukke på i skapene. Jeg merker det ikke like mye når jeg er alene, for da er jeg så vandt med det. Men nå så har jeg faktisk merket mer hvor sliten jeg egentlig er. 

Han får hjelpe meg litt nå da før neste jobbeøkt. Da blir det mest sannsynlig heftig jobbing. Men da er det bare 6 mnder til vi skal til norge. Og når vi kommer tilbake igjen skal Aron i barnehage. Så det vil nok gå helt fint. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229