never give up

Opp opp opp, veiene her er harde og tunge. En sinnsykt god treningsøkt. Men jeg ser ikke på det som et ork lengre. Jeg er så stolt over meg selv. Jeg har kommet i veldig god form. Jeg er sterkere, har god kondisjon, vekta går nedover, humøret går oppover, jeg er mer våken før. Ikke så trøtt hele tiden. Jeg er sikker på at det har sammenheng med trening og kostholdet. Sukker er virkelig en fiende på mange ting.

I vinter tok det meg lang tid å komme igang igjen. Men nå er jeg igang og det føles så vanvittig bra ut. Må aldri gi opp. Man klarer det tilslutt.

Når jeg går så er det selvsagt tungt akkurat i bakkene. Men resten av turen går lett, og jeg nyter det. Jeg ser ikke på det som trening lengre. Jeg går med fine tanker i hodet, hører fuglene synger, ser på dyrelivet, og virkelig smiler inni meg. Jeg har det så godt ! Og det er en fantastisk følelse.

Nå er det helg, og vi skal i dag kose oss med piknik. Det gleder vi oss veldig til. I morgen blir det stranda for første gang i år. Så jeg tenker dette blir en helt fantastisk helg.

Håper alle får en fin helg. For det skal vi.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229