Når man begynner å få store barn

Jeg syns det er så rart at Aysha begynner å bli stor. Hun har alltid vært min lille prinsesse. Alltid vært meg og henne. I går sendte jeg ho på en skoletur alene for første gang. 5.30 gikk bussen. Jeg fulgte ho inn i bussen, sa hade og ble så rørt. Hun er blitt så stor. Skulle ut i den store verden alene, kjentes iallfall sånn ut. Jeg elsker virkelig at ho fikk mulighet til å gå på den skolen. De gjør så mye bra. Rektoren står skikkelig på for ungene. Arrangerer turer på fritiden, som selvsagt er frivillig å være med på. I går gikk turen til Davraz Isparta skisenter.


Det ville Aysha gjerne være med på. Ganske lenge siden hun har aka i snøen. Jeg kunne jo ikke bli med. Nå er det full jobbings på Kadir, og to aktive apekatter hjemme. Hun fikk bli med alene og storkosa seg. Hun hadde hatt det så fint. En veldig sliten jente kom hjem 22.45 i går kveld.

Det ser så utrolig fint ut der. Har veldig lyst å ta turen selv. Kanskje prøve neste vinter om noen kan passe på minstemann. Jeg er glad hun fikk mulighet til å bli med. Hun har snakket om snøen lenge og spurt om vi kunne kjøre opp mot snøen da den lå nærme oss. Det ble aldri til det. Helt supert at skolen arrangerte tur. De er flinke til det der. I norge er det jo helt vanlig med skoleturer men ikke her. Det er jo ofte store skoler og masse elever. Der Aysha går er det en liten skole, få elever, lærere som er engasjert i elevene, rektoren er også lærer og er med elevene. Hun får ofte sponset diverse utstyr til skolen av forskjellig firmaer. Så de har endel mer utstyr enn andre skoler. De jobber også på en annen måte enn mange skoler. Nå har de nettopp begynt med et nytt prosjekt som skal begynne ordentlig i 2023, men som de har begynt å prøve ut. Det går ut på 40 minutt teori og 40 minutt praksis. Jeg synes det høres spennende ut. De 40 minuttene med praksis er også læring, så er ikke fri. Men det er på diverse "verksted"

Kan være matlaging, håndarbeid, musikk, data, lage noe, og mer som de holder på å utvikle. Spennende. Håper Aron også kan gå der.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229