MYE

Jeg har ikke hatt tid til å blogge. For å være helt ærlig så har jeg hatt en litt dårlig periode. Og for å ikke utlevere noen, så er det bedre å bare la vær å skrive noe. Ikke er jeg en person som kan late som om alt er bra når det ikke er det heller. Jeg har endel bagasje, og det er noe som kommer og går. Jeg har det ikke alltid lett, og ting bare toppa seg helt da jeg itillegg til å være 90% alene med ungene klarte å brekke albuen min. Altså, som om ting ikke var vanskelig nok fra før. HELDIGVIS varte det ikke lenge. Etter kun en uke var gipsen av, og nå er den ganske normal. Fortsatt vondt, men jeg får iallfall byttet bleier på ungen min.

Jeg har mange tanker i hodet, kan overanalysere ting, kan bli lei meg for en kommentar, kan bli lei meg om folk tror usanne ting om meg, kan være redd for å dele ting fordi jeg ikke stoler på folk, er mye alene, og har mye inni meg.

Jeg har slitt endel med vekta, og ja jeg vet ikke jeg er så stor, men det er ikke greia. Jeg vil slanke meg men har ikke fått det til slik jeg ville. Jeg har bekymret meg mye for økonomien og tiden videre her. Ja, det har rett og slett vært litt mye.

​Mens nå, jeg har det rett og slett helt fantasisk. Jeg har ikke hatt det så bra på lenge. Jeg er lykkelig, fornøyd og glad.

 Vi har jo åpnet restaurant i år, det går knallbra. Altså over all forventning. Ja det blir til at jeg er mye alene, men det er vi forberedt på.

 Aysha er utrolig flink på skolen, hun er trespråklig og er kjempesmart. Det gjør mamma-hverdagen et hakk lettere. Og jeg er bare så utrolig stolt av ho. 

Slankinga er igang igjen, og jeg ser endelig en ende på det hele haha. Jeg har lært endel om hvem jeg kan stole på og hvem jeg ikke kan stole på.  

Jeg og Kadir har det veldig fint sammen, det lille vi er sammen. Vi hadde oss en herlig date en dag alene. Det trengte vi. 

Vi har også fått en herlig ekstrabestemor til ungene. De er så glad i henne og hun har passet de noenganger. Jeg er så utrolig takknemlig. Det er ikke lett med NULL familie rundt oss. Så jeg føler meg heldig som har blitt kjent med henne. 

To mnder til så drar vi til norge for sommeren, det gleder vi oss masse til.

Så, det er MYE som er så bra nå. Vi har det fint, ungene er friske, flinke, og fine barn. Jeg kjenner en glede inni meg, nesten nyforelska. 

Liker

Kommentarer

Marianne
Marianne,
Alltid koselig å lese blogginnleggene dine, vær stolt av det dere har skapt sammen som familie og ha troen på deg selv😃

christinabilgin
christinabilgin,
Tusen takk 😊 ja er veldig stolt. og føler meg veldig bra for tiden <3nouw.com/christinabilgin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229