Mye

I det siste så har det vært litt for mye tanker og uro. Derfor stille her. Jeg er ikke sånn som kan skrive om hvor fantastisk jeg har det om det ikke stemmer. Jeg klarer ikke lage et innlegg fylt med positivitet om alt inni meg er kaos. Så da har jeg heller latt vær. Jeg har lagt meg tidlig, ofte sammen med Aron. Tatt meg lange bad, og gjort ting for å slappe maks av. Snart er det jul så humøret må opp. Jeg gleder meg masse og jeg prøver å gjøre det alle beste for ungene. Tror de koser seg veldig i denne førjulstiden. Aron åpna noen tyggis i dag i kalenderen sin og ropte TAKK NISSEN. Så gla.

I går bestilte jeg to julegaver. Ene er en sparkesykkel til Aron, han har snakka om det i flere mnder nå. Så det blir koselig å gi den. Jeg bestilte en kjole til Aysha og i går. Hun er blitt så lang og har vokst ut av mye. Så da ville jeg gi en ny kjole.

På lørdag er det nissefest, på søndag får vi besøk. Så blir det en familiegrilling helga etter, og så er det julaften. Mamma kommer i januar, da har Aysha ferie. Vi skal kjøre litt rundt i tyrkia. Så det er mye som skjer fremover. Mange planer. Så det blir helt sikkert bra.

Noenganger er livet litt ekstra tøft, men da må man prøve så godt man kan å se rundt seg. Se hva man har, drite i hva andre sier og mener, være glad for at man er frisk, har friske barn, være takknemlig for at man har hus, unger, mann, og penger til mat. Ting blir straks lettere om man klarer å komme ut av den mørke bobla si. Livet er jo godt. Men med utfordringer. Og de utfordringene skal jeg klare..

Her er jeg, 20 kilo lettere enn i fjor på samme tid. Veldig godt å ha klart det. Det skulle ha vært flere kilo, men de får jeg ta etter jula. Jeg gleder meg ihjel til å spise godteri og god mat.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229