mitt 2018 del 1

2018, ja det var et år jeg hadde store planer for. På mange måter var det et mye bedre år enn 2017. Men det har vært et hardt år. Det må jeg ærlig innrømme. Men vi har vært så heldige å bli kjent med Noah. Nå er han over 1 år og familien er komplett.

Vi hadde en helt fantastisk mild vinter i fjor. Mye mindre regn enn nå. Vi kosa oss timesvis ute med gode venner. Vi var i parker, ute i naturen, og hadde så mye fint vær. Noah var supersnill i vogn, sov mye og kosa seg. Aron elska å være ute, samme gjorde Aysha. Da helgene kom så spurte hun " er det piknik i morgen, siden det er lørdag?" Akkurat nå føles det ut som evigheter siden. Jeg føler det gikk veldig fort fra altfor varmt til drittvær.


Her var vi endel i fjor og det er en favorittplass. Det blir spennende å se om det går greit å ha med Noah dit. Håper det. For Aysha og Aron elsker plassen.

Dette var februar i fjor og det er ikke mye klær ungene har på seg. Håper vi får en fin feburar i år også. Da har Aysha skolefri og.

Vi holdt oss mye i mahmutlar, men litt uflukter ble det jo og. Her er et bilde fra alanya. Vakker plass, men ofte mye folk, og det er litt ekkelt når man er mye alene med tre barn.

Aysha hadde en kjempefin bursdag med en kjempestor vennegjeng. Vi er så heldige som har så mange folk i livet vårt. Hun hadde en helt super dag. Blir vel ikke lenge til planlegging av neste bursdag. Spent på hva vi skal finne på da.

Hverdagen min besto av mye gåing. Spesielt på vårparten. Jeg gikk masse og tok av meg ca 20 kilo. Jeg hadde planer om å slanke meg i høst og men det ble vanskelig. Så jeg skal være flink nå. Håper å klare 15 kilo til innen juni. Jeg har funne mange fine runder å gå og blitt mer kjent med veiene her. Veldig gøy. For er så mye fine plasser.

Altså,denne plassen her er amazing. Vi kaller den bare elva. Vi var der flere ganger og det er helt supert der. Gleder meg masse til Noah og skal stabbe rundt der. Blir helt herlig. Lite vann de kan løpe i, piknik og masse kos. Vekk fra bråk, biler og folk. Helt stille, bare oss, og ungene som storkoser seg.

Juni og skoleferien kom fort. Vi fikk besøk av broen min, dama, dattra og sønnen. Det var utrolig koselig. Aron og fetteren krangla som bare det. Like sta og sinte begge to. Men neste gang er de nok gode venner. De er iallfall noen skjønne gutter begge to. Vi kosa oss med masse bading. Jeg var ikke på stranda så mye den sommeren. Jeg hadde rett og slett ikke krefter med to små. Men vi kosa oss mye hjemme og. Har jo et basseng i hagen. Da fikk Noah sove godt i sengen sin hjemme og så det var bedre enn å ligge svett i en vogn. Jeg fikk også besøk av verden beste one of a kind Cassandra, hun er unik. Jeg hadde det veldig koselig og hun er bare helt herlig.

Vi gjorde masse gøy og var med mange herlige mennesker. Ingen tvil om det. Men da kvelden kom var jeg ofte ensom. Ikke lett å være alene så mye med tre barn. Men nå er Noah større og ting er lettere.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229