MINUS 20 KILO

Åh så gla jeg er. Jeg har klart å gå ned 20 kilo. Da har jeg regna fra en måned etter fødsel. For de første kiloene rant jo av av seg selv. Men disse 20 har absolutt ikke rent av. De har blitt jobbet forbanna hardt for. Og jeg er så glad for at det lønner seg. Det virker. Jeg har gått mye turer, gått på lavkarbo. Men pause i hele sommer, så gikk da opp noen kilo, men har gått de ned igjen nå. Jeg har noen kilo igjen, men er absolutt på god vei ned nå. Jeg synes det hjelper veldig på humøret.

"Man skal være fornøyd som man er" - Men jeg er ikke 97 kilo, det er ikke meg, heller ikke 87, eller 77, jeg vil ikke være det. Så hvorfor ikke jobbe for å oppnå målet sitt om det er det man vil. Jeg har det mye bedre med meg selv når jeg er slankere. Jeg synes det er fint og det er også bedre for helsen enn å være så kjukk som jeg var.

Jeg har da aldri vært så kjukk som det jeg var etter jeg fødte Noah. Jeg hadde det vanskelig i svangerskapet. Var kvalm frem til uke 28. Bekkensmerter fra helvette, Aron hadde øreproblemer og gråt mye, jeg jobba fullt i barnehage, jeg hadde en lang vei til jobb, jeg var utslitt, deprimert og spiste meg kjukk rett og slett. Noen slutter å spise når de er deprimerte, mens jeg spiser. Det ordnet seg jo tilslutt. Så fort Noah kom ut så ble alt så mye bedre.

Det var en kortvarig vekt. Det visste jeg hele tiden. Jeg var så sikker på at jeg skulle klare det. Og jeg har klart mye, det ser jeg jo på disse bildene. Utrolig gøy.

​Jeg skal få tatt flere med litt bedre kvalitet etterhvert. Det er veldig gøy å se synes jeg. 

Liker

Kommentarer

Kari Østvik
Kari Østvik,
Så flink du er. Må si jeg er imponert over hva du har klart. Ikke bare klarer du å ordne med tre unger som skal ha sitt både i form av mat og oppmerksomhet og kjærlighet og pass, men du klarer også å legge om kostvaner slik at du klarer å gå ned. Dette står det respekt av. Alle som har en del kilo for mye vet at det ikke er veldig lett og snu om på matvanene og kostholdet, men du har klart det i tillegg til at du har familie. Alt blir jo lettere når en går ned i vekt, og skjønner også at du føler deg mere vel ellers også. Jeg driver også å går ned i vekt på grunn av helsa, og har faktisk også gått ned ca 18 kilo nå. Men vet ikke om jeg hadde klart det like bra hvis jeg har hatt huset «fullt av folk og familie» som skulle ha hatt mat og drikke. Jeg er stort sett alene i ukedagene, og da synes jeg det er letter, men når jeg har besøk hver helg så synes jeg det er vanskeligere. Derfor er jeg veldig imponert over deg!! Ønsker deg lykke til fremover også slik at du kan stabilisere vekta og holde den der. Stor klem til deg 😍👌
christinabilgin
christinabilgin,
Takk for fin kommentar 😊 godt jobba du og. Jo det har vært hardt. Men jeg har prøvd så godt jeg kan å spise det samme som ungene. De har fått kylling og ris foreksempel mens jeg bare kylling og salat. De har fått hamburger Med brød jeg uten. Vi spiser mye egg alle sammen. Så har gått greit men mye Jobb ja 😊 godt det meste er vekk.nouw.com/christinabilgin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229