Magisk på show

Vi dro avgårde i 20 tiden på onsdag. Showet er jo i dyreparken, men det er bare en liten del som er åpen når de har show. Tivoli og kaptein sabeltanns verden. Men vi hadde det koselig vi. Jeg, Aron, Aysha og niesa mi. Var ikke så mange folk, så Aron fikk jo kjøre karusell mange ganger.
Det synes han var stor stas. Han kjørte flere ganger. Og så gravde vi etter gull. Det var også spennende.
Det er virkelig en fin park. Stor og fin og masse å gjøre. Vi skal gå der på dagen en dag og det gleder jeg meg til å vise ungene. Da skal vi være der hele dagen og få med oss alt. Tenker det blir stor stas for spesielt Aron som ikke har sett parken før.
Var en kul labyrint som vi tok også så det var morro. Showet begynte kl 23 så det var jo sent. Vi fikk veldig fine plasser og så veldig mye. Helt perfekt.
Showet var helt magisk. Det var virkelig fantastisk. Mye lysshow, bra lyd og flotte sanger. De car utrolig flinke til å synge. Aron syns det var gøy men han sovna faktisk. Han var veldig trøtt stakkar. Men Aysha storkosa seg. Det samme gjorde jeg. Absolutt bra for både barn og voksne. Dette vil jeg virkelig se igjen en gang. Kanskje om et par år er en fin alder til Aron.


Det var iallfall verdt det. En kjempefin kveld. Jeg fikk frysninger på slutten da kaptein sabeltann-sangen kom helt til slutten. ALLE sang med og det var nydelig stemning. Er jo minner fra man var liten. Han er jo like gammel som meg hehe.

Dette anbefales virkelig.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229