Lørdagskos med mine

Kadir hadde fri fire timer i dag. På den tiden skulle vi rekke å finne en gave til Noah. Jeg ville så gjerne ha noe til å stå på verandaen. En ballbinge med mange små baller, eller en sklie, lekehus osv. Men vi var tydligvis for sene. Det er utsolgt og kommer ikke inn før neste sesong igjen. Så da får vi bestille på nettet istedefor. Hadde bare så lyst å ha det til i morgen. Siden vi skal leke på balkongen da. Vi var på to store butikker i alanya, og en matbutikk her i mahmular, og plutselig fyker tiden og han må på jobb igjen. Ekstra surt når turen ikke ble verdt det itillegg. Men sånn er det. Vi får bestille i morgen, så kommer det vil til uken. Det blir stas for guttene.


Skulle ta et bilde av guttene, men var ikke så lett i dag. Ville vise disse flotte genserne som bestemor har laget. Veldig fine og gode nå.

Da vi kom hjem, så lagde vi nye kjeks, siden vi spiste opp alle. Vi skulle jo ha de til i morgen men nei vi klarte ikke la vær. Ja vi, så ingen lavkarbo disse dagene nei. Har spist masse og kosa meg litt for mye, ups..

Så lagde vi en søt liten muffins-tusenbeinkake. Den ble veldig søt. Aysha hjalp med å pynte.

Koselig når de vil hjelpe til litt så vi får koset oss sammen.

Minstemann er i seng. Nå er det vasking for tur. Ikke så lett når han er våken, han er jo alle veier nå. Dritt at jeg har utsatt det til lørdags kvelden. Jaja.

Ha en fin lørdag alle sammen.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229