Lillebror er bedre

Uff i natt var en ekkel natt. Noah var så varm, og paracet hjalp bare en time ca og så kokvarm igjen. Ble så gla da det nesten var over på morgenen i dag. Fortsatt ikke helt okei, men mye bedre. Vi tok oss en tur ut, måtte handle litt og så besøkte vi baba på jobben. Det er så stor stas det, spesielt for Aron.

Vi skal enten lage taco eller pizza i dag, ikke helt bestemt meg. Tenkte Aysha kan få velge. Så blir det nok en rolig dag så Noah kan bli helt bra. Spille noe spill sammen når han har lagt seg og se en film før natta. Det er alltid like koselig. Hun er jo så flink i engelsk, så vi slipper å se dubba filmer, og vi kan se filmer som også er gøy for meg. Nå liker jeg heldigvis barnefilmer og da, men vi kan også se på Alice in wonderland, malificent, snowwhite and the huntsman sånne type filmer. Det synes hun og er gøy.

I morgen har vi foreløpig ingen planer, får se an om han er enda bedre. Da må vi jo ta oss en tur ut. Er så deilig vær ute nå. Frisk og god luft. Så det er jo bare sundt det.


Tok et bilde av Aron i sta, og synes jeg fikk fanget opp den tenkende, undrende, drømmende Aron som han er. Han er en veldig nysgjerrig type, som spør om alt, skal vite alt, tenker mye, og husker tilbake på ting som han vil snakke om. Han er en sensitiv gutt som blir fort skuffet, såret, lei seg, sint, og kranglete. Men så er han også en ekstremt nydelig gutt. Finnes ikke vondt i han. Han er veldig snill med barn rundt seg, og er vandt til å være en av "de store".

Jeg føler meg utrolig heldig som har skapt tre vakre, friske barn. Jeg er så takknemlig for det livet jeg har, og de folkene jeg har rundt meg, Føler meg veldig lykkelig her og nå.


God helg til alle sammen. Det skal iallfall vi ha.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229