Lille store klump

Tenk at lille Noah snart er 1 år. Det er helt utrolig at jeg for 1 år siden var høygravid, sliten og hadde mye vondt. Jeg gledet meg så til å få ut lille Noah, som slettes ikke var liten. Han var faktisk hele 4420 gram og 54 cm lang. Helt likt som meg. På grammet! Hva er sjansene for det ? Ganske sprøtt. Han var den tyngste av alle tre, men den aller letteste fødselen. Hadde alle fødsler vært sånn så hadde det vært en drøm rett og slett. Selvsagt vondt akkurat i det han skal ut, men det varer jo ikke så lenge. Vil kalle det en drømmefødsel.

Det var så utrolig godt å få han ut. Jeg hadde store plager på slutten og alt jeg ville var å bli ferdig. Heldigvis verdt det. Familien er komplett nå og jeg kjenner ikke noe savn etter flere. Det er godt å ha den følelsen.

Dette året har bare sust avgårde i full fart. Lille Noah som kan gå noen steg, begynner å bli stor han og.


​Jeg er så heldig som kan kose meg med han lenge. Gleder meg masse til han og Aron får mer glede av hverandre. Akkurat nå så er det mest at Aron leker og Noah kommer og ødelegger hehe. Går seg vel til om et års tid. De er iallfall noen herlige gutter begge to som skal få oppleve masse sammen. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229