Life right now

I går sovnet jeg kl 21, sov til morgenen og våknet uthvilt. Hvilken glede. Noah våknet først og jeg gjorde klar litt niste til Aysha. Så vekket jeg Aysha og Aron. Gjorde de klar til skole og barnehage.


Da vi kom hjem fikk jeg vasket opp og ryddet kjøkkenet. Så utrolig deilig det er å kunne rydde mens Noah bare leker eller tuster rundt meg. Ting går 100 ganger fortere og lettere. Hodet føles bedre ut og det er en mer ro i meg.

Nå sitter jeg ute i hagen vår. Noah går rundt her blant planker og verktøy. Gøyeste lekeplassen på jord. Han har holdt på i en time nå og koser seg skikkelig. Jeg sitter her med et glass brus og hører på deilig musikk mens jeg planlegger hvordan hagen vår skal se ut tilslutt. Mange planer og det kommer til å bli så fint her.

Timene går jo fort selv om man "bare" er hjemme. Det er jo en jobb å holde hus, mat og å være hjemme med barn. Men jeg koser meg. Koser meg mer nå enn på lenge. Det er godt å ha tid til det som skal gjøres.

Men en ting som mangler er jo at Kadir er mer hjemme. Jeg har nesten ikke sett han siden vi kom fra Norge. Det er et savn. Det er alltid så mye som må gjøres. Ikke bare restaurantjobben ,men mye utenom og. Det er tungt, for jeg hadde gledet meg til å komme hjem til han også. Håper at ting faller mer på plass snart så vi får litt tid til hverandre.

Utenom det så synes jeg ting begynner å bli bra. Jeg er sliten men kommer nok til å klare å hente meg mer inn nå fremover. Det er ikke bare det å være "alenemamma som har vært tungt i det siste, men endel andre ting i tillegg. Og når mannen aldri er hjemme så har jeg heller aldri tid til å få snakke noe særlig med han. Så ser litt frem mot vinteren jeg nå. Da har vi mer tid sammen og han kan være mer med oss.


Han jobber mye,men vi har vært heldige og. Økonomien går bra, så det er en mindre ting å bekymre seg over. Tung jobb, men det er det han vil og det han kan så at det har gått så bra som det har gjort i år er knallbra. At all jobben ikke har vært forgjeves.

Alt blir nok bra tilslutt. Vi er heldige på mange måter. Og jeg har startet uken med en fin morgen.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229