Landet

Nå føler jeg at jeg har landet litt. Deilig følelse. Møtt mange herlige folk, hatt det koselig og vært mye overalt. Nå er vi hos venninna mi, og her skal vi være endel. Kommer til å farte litt rundt forbi herfra og, men i går tok vi det helt med ro, og det har jeg tenkt i dag også. Ungene må få roet seg en plass.

Venninna mi har et rom i kjelleren som vi sover på. Ho har stor hage og veranda. Så her får vi det nok veldig fint. Det er en god følelse å være i norge igjen. Jeg gleder meg veldig til å møte resten av folka også. Savner jo mannen allerede da. Men jeg prøver å tenke at vi har det bedre her enn i den svette varmen i tyrkia. Det er bare helt nydelig luft her. Opphold har vi og hatt alle dagene her.

Vi har mange planer, og jeg gleder meg til hele sommeren. I morgen har vi fått billetter til kaptein sabeltannshow i dyreparken. Det gleder jeg meg veldig til, for jeg har aldri vært på det. Spent på om Aron synes det er gøy. Noah skal være hos tanta og onkelen sin.

Det er så gøy at vi får muligheten til noe sånt, som vi ikke hadde hatt ellers. Så det blir veldig stas. 

Det er så sinnsykt mye god mat og snacks som jeg har savnet her, så jeg spiser og spiser. Må snart stoppe igjen haha. Ville bare nyte og kose meg første uken her uten å tenke på noe. Men snart blir det trening igjen. Jeg må jo det. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229