Kan jeg gå der igjen?

Det var det jeg fikk høre fra Aron da jeg hentet han. Med andre ord en veldig vellykket dag i barnehagen. Så nå kan jeg senke skuldrene og nyte det. " Turte" ikke helt å nyte i dag tilfelle han ikke hadde det greit. Men han hadde storkosa seg. Spist mat, vært sosial og hatt det gøy. Jeg er så glad for det. Hørtes brutalt ut å bare levere han og gå. Men jeg så ikke poenget med å prøve å være der når det ikke gikk på fredag. Det å stå bak ryggen min med tårer i øynene. Jeg følte det var bedre å la han bli kjent med de. Så er han jo flink i norsk og kan fint forklare om alt gikk bra. Og det hadde det gjort. Han hadde hatt det fint og gleder seg til i morgen. Så det var et riktig valg.


Jeg og Noah har vært hjemme. Vi har jo endelig flyttet HJEM nå til huset vårt. Jeg har skrudd et skap til Aysha og fikset rommet hennes. Og fikset i alle klærne våre. Så nå er det egentlig ikke så mye å rydde igjen. Mest vaske og vaske.

Skal vise litt flere bilder når vi er helt ferdige her. Har ingen sofa eller noe. Så fort den kommer blir det jo veldig koselig med en gang. Den er bestilt så venter bare på at den skal komme om ca en uke.


Aysha hadde også en flott dag på skolen. Da de begge kom hjem så prøvde de bassenget vårt i hagen. Det var så koselig å se. Det har blitt så fint og de hadde det gøy.

Ting begynner å bli ferdig. Er litt opprydding i hagen igjen. Og litt småting. Men der blir nok bra snart. Gleder meg veldig til å se alt ferdig. Følels ut som et nytt hjem. Synes det har blitt så mye finere med alt. Og det kjennes godt ut å være hjemme. Merker det på barna og. Mer plass å bevege seg på. Litt mer privatliv om de bli lei av hverandre.


Dette var virkelig en flott start på uken. Ting kommer til å bli så mye bedre for oss alle nå. Jeg kjenner det med en gang at jeg kommer til å få mye mer overskudd.

Liker

Kommentarer

Henriette
Henriette,
kan ikke du legge ut bilder av hva dere har fått gjort i huset ? 😊
christinabilgin
christinabilgin,
Jo vil det når det er litt mer ferdig. Nå kommer en film i dag da der man får se litt. nouw.com/christinabilgin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229