Julegrill

I går var vi på en koselig julegrill med gode venner og familie. Vi pyntet til jul før ungene kom og overrasket de. Mennene sto for grilling og jeg sto for spising hehe. Jeg har spist så sykt mye siste dagene at jeg snart sprekker. Snart er det nytt år og full sjerpings igjen. Men jeg koser meg nå. Det er en herlig tid og vi har det så hyggelig.


I går hadde noen med potetsalat, salat, noen brød, bulgur, riskrem, julekaker, marsipan osv. Så kunne vi ta det vi ville. Nammenam. Utrolig godt.

Grille marshmellow fikk de gjort og. Vi gjemte gaver til de i skogen som de letet etter. Det var stor stas.
Veldig koselig dag. Med hele familien. Lillebror og kjæresten var også med. Håper å få til sånn julegrilling hvert år. Koselig med en fast tradisjon. Det blir jo ikke så mye annet enn julaften her i tyrkia. Så alt med jul er bare kos.
Jeg fikk kjøpt meg ugly julegenser og hehe. Morro. Jeg ble så fornøyd med familiebilde vårt. Synes det var utrolig fint og koselig. Ikke så ofte vi får bilde med alle sammen men nå gikk det så fint at.


En fin og koselig dag som ble avsluttet med pizza og godteri på kvelden mes julefilm. Da ble det santa clause 1 og 2. De må vi se hvert år. På fredag ble det grinchen som også er et must. Åh som vi koser oss.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229