Jeg utleverer mine barn på nettet

Det har vært mye om det i det siste blandt enkelte bloggere og i media. At man ikke skal utlevere barna på bloggen og facebook. Jeg er en av de som har delt masse bilder. For å være helt ærlig så har ikke jeg tenkt på det som noe negativt. Hvordan et koselig bilde av barna kan være noe "farlig". Jeg synes bloggen hadde blitt fryktelig kjedelig uten et eneste bilde av barna, når det er de som er en stor del av min hverdag. Men jeg ser tankegangen til folk, og jeg har begynt med færre bilder på bloggen nå enn før. Ingen som har sagt det direkte til meg, men jeg tar det alikevel til meg når jeg ser at andre får pes for det.

Jeg bor i et annet land, og har sett på det som koselig for de i norge å følge med på vår hverdag. Så på facebook kommer jeg fortsatt til å dele. Jeg har ikke tusenvis av venner på facebook. Så den bruker jeg til de jeg kjenner. Jeg er ikke sånn som legger til folk fordi jeg har møtt de en gang på en fest osv. Alle vennene på facebook er enten folk jeg har kjent veldig lenge, eller folk jeg har daglig kontakt med.

Jeg kommer heller ikke til å slette de bildene som allerede er her, for de er allerede delt. Og jeg føler ikke at de har gjort noen skade på barna. Jeg skriver skjeldent private tanker om verken de eller mannen min. Det er min blogg, og min hverdag, og mine tanker det skal handle om.

Så jeg forstår og respektere tankegangen til folk. Om at det ikke kan være helt heldig. Og at de som tjener penger på bloggen sin ikke bør bruke barna for egen økonomi. Jeg har bare ikke tenkt så masse over det før.

Jeg vil nok fortsett dele litt. Iallfall familiebilder, og litt innimellom. Men langt ifra så mye som før. Ikke dele hver eneste hendelse som skjer gjennom dagen. Men om barna sitter i bakgrunnen på et bilde så ser jeg ikke noe feil med det.

​Jeg føler ikke at et bilde som dette er å utlevere barna sine. Noen kan kanskje mene det, men da får vi bare være uenig om det. Å utlevere handler vel mer om det å dele tanker og følelsene til barna, beskrive alt om de, fortelle om alt de gjør. 

Jeg håper folk som følger meg, synes det er fint med bilder innimellom. Jeg vil jo vise min hverdag. Hvordan det er å bo i tyrkia med tre barn, tyrkisk mann osv. 

Jeg har nok delt litt for mye tidligere, men det får jeg jo ikke gjort noe med nå. Man lærer jo sålenge man lever. 

Liker

Kommentarer

Marianne
Marianne,
Hei! Synes ikke du utleverer hverken deg selv din mann eller barna og er egentlig trist at verden er blitt slik at man bør være varsom med bilder av barna. Men tenker du løser det fint som du har heri dette innlegget, bilde av barna som leker ogkoser seg😃alltid koselig å lese dine innlegg😃
christinabilgin
christinabilgin,
Takk for det. Jeg synes det er koselig å dele hverdagen 🤗nouw.com/christinabilgin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229