Jeg storkoser meg

Dette døgnet har bare vært helt magisk. Jeg har virkelig hatt det fantastisk bra. Min mellomste bror, samboeren hans og de to barna dems, ei venninne av de, pluss meg med Aron og Aysha dro på båttur. Vi kjørte 2-3 timer først, kikket rundt i den vakre skjærgården i Grimstad. Det er så nydelig. Vi er så heldige som har muligheten til dette. Sitte på båten, se alle de vakre stedene, DEN varmen vi hadde i går, sole oss, rett og slett nyte livet. Ungene var ganske tolmodige under hele turen.

Vi leta litt rundt etter en plass for å fortøye båten, men det var så fullt overalt. Kjempemange båter ute, alle ville ha en bit av det gode været.

Vi fant en koselig plass tilslutt på et vakkert svaberg. Det var en lite gressplen der også som vi fikk satt opp to telt på. For vi skulle nemlig overnatte.

Vi fikk også besøk av min onkel, tante og kusine, de kom i båt for å være litt med oss og å grille. Min lillebror, kjæresten hans og pappaen min kom også utover etterhvert. Så en stund var vi ganske mange. Veldig koselig. Det er et paradis rett og slett. Det er så gøy å kunne oppleve dette.

Når jeg er på sånne ting så savner jeg Kadir enormt mye. Han er også en person som liker opplevelser som dette. Bare ta det helt med ro, kose oss sammen. Så da ungene var lagt, og det bare var oss voksne igjen, så var det virkelig en person som manglet. Det hadde vært så koselig å hatt han med. Vi har vært på flere sliker turer tidligere mens han har vært i norge. Så heldigvis har han jo fått opplevd det, ellers hadde det vært et enda mer savn. Jeg vil så gjerne dele alle de fine tingene jeg gjør. Jeg vil at han og skal kose seg. Håper at vi kan klare å få til en tur sammen til neste sommer Det hadde vært godt for oss begge, Og for barna selvfølgelig.

Jeg har et telt her, og jeg tenkte på om jeg skulle ta det med meg til tyrkia heller. Det hadde vært veldig koselig å komme oss på en tur der også sammen. Er mange fine plasser man kan sove i telt. Så om jeg får plass i koffertene så lurer jeg på å ta det med. Håper det blir noe av da. Er ganske mange plasser jeg har lyst å se, og det hadde vært supert å bare kunne slå det opp og sove en plass. Måtte ha vært utenom sesong selvfølgelig. Jeg dør av tanken av å våkne opp på en morgen med over 30 grader og en ekstrem luftfuktighet. Må finne ut av reglene rundt det og. I norge kan man jo slå opp telt hvor som helst nesten, lurer på hvordan det fungerer i tyrkia.


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229