Jeg drømmer om

Jeg drømmer om en ferie. Bare jeg og mannen. Komme oss bort litt, være oss to. Slappe helt av og gjøre ting i ro, uten å tenke på andre enn oss selv. Selv om jeg elsker å være mamma, elsker at jeg får så mye tid med ungene mine så er det jo hardt. Og det blir lite tid til kjærligheten. Håper det er lov å innrømme at jeg drømmer litt om det. Er jo mange foreldre som har barnevakt innimellom. Men vi har det kanskje en gang i året, så jeg kjenner jo savnet. En vakker dag når vi har tid og råd så skal vi få det til.

Jeg vil også dra på en skikkelig ferie alle sammen. Men da når minstemann er rundt 5 år. Sånn at han og kan huske det og ha full glede av det. Hvis vi sparer litt hver måned, så blir det jo mye tilslutt og vi kan ha en fantastisk ferie. Det jeg drømmer om er ikke noe storbyliv, hotell-liv, badeland, action og fest, men det å oppleve noe som er helt annerledes enn hva man er vant med. Små trange gater, koselig små butikker som ikke tilhører noen kjede, kanskje et språk man ikke forstår, koselig små bungalower som har det man trenger, ikke noe fancy, turkisblått hav, full avslapping og full livsnytelse. Kanskje noen historiske bygninger man kan se gjemt langt inni en skog, eller på et fjell. Fantastisk natur som man kan nyte.

Vi tenker noe Vietnam, eller Kambodsja, eller begge. Noe vakkert, ikke turistfyllt. Ikke dra på en resturant som heter vikingen, eller noe annet skandinavisk. Noe eksotisk. En lang ferie, på minst 3 uker. Vi må virkelig få det til. Begynne å spare sånn at det ikke bare blir i tankene.

Det må ikke være disse landene, heldigvis har vi noen år på å planlegge. Det skal være verdt det, det skal ikke være en turistfelle. Egentlig utenom det så har jeg ikke høye krav. Jeg har ikke vært så mange steder, så alt vil bli stort for meg. Jeg kommer til å være helt i ekstase den dagen vi drar.


Åh hva er livet uten drømmer ? Jeg drømmer hver eneste dag om forskjellige ting. Det gjør meg lykkelig, Jeg kan tilogmed sitte og planlegge ting inni hodet mitt og glede meg, selv om det ikke engang blir noe av. De​t er det som er så fint med drømmen. De kan oppfylles om man virkelig vil, og om man jobber for det. Så jeg skal aldri slutte å drømme. Gleder meg virkelig til denne turen skal gjennomføres. Først må jeg planlegge masse mer. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229