i hagen vår

Tok oss en tur ut etter middagen. Rydda litt i hagen sammen. Eller jeg og Aysha rydda, Aron tulla rundt, og Noah satt i bæresele på magen min. Kasta søppel og tok opp litt hundebæsj, det må til det og. Så har vi øvd litt på katten og hunden sammen, det er ikke så lett, veldig ville begge to hehe. Men håper det går tilslutt. Aron ønsker seg ny sand i sandkassen sin, stakkars, det er nesten ikke noe igjen. Steinhardt, og masse små stein, så vi må får ordnet litt ordentlig sand. Han elsker å sitte oppi der og grave med gravemaskin og traktor.

Aysha er utrolig glad i katter. Akkurat som mammaen sin. Veldig koselig for henne å ha en venn. Vi fikk en liten kattunge i vår, men den ble påkjørt, så det var utrolig leit for henne. Fikk en ny for et par mnder siden, så nå koser hun seg.

Det er så masse jeg har lyst til å får ordnet i hagen. Hadde jeg bare hatt penger. Men vi skal gjøre litt og litt, så blir det bra tilslutt. Skulle gjerne hatt masse blomster, finere sitteplass, grillplass, osv. Vi skal prøve å fikse litt i vinter, det gleder jeg meg til. Gøy om vi kan få bruke hagen enda mer enn vi gjør. Vi trenger å få stengt av deler av hagen også, slik at det er tryggere for barn og dyr i forhold til bassenget. Så noen porter og gjerder må vi få ordnet. Da blir det veldig bra.

Skulle ønske vi hadde kjempestor eiendom. Det står også på ønskeliste hehe, vi må drømme litt. Jeg drømmer om en stor eiendom med plass til et par hester, litt høner, og noen geiter. Men det får bli når guttene er litt større. Jeg er glad for at vi ikke har masse dyr nå, men en dag, så vil jeg det.. Spesielt hester. Det er et stort savn.

Liker

Kommentarer

LoneBruKjaer
LoneBruKjaer,
Så skjønn katt! God helg 😊nouw.com/lonebrukjaer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229