Hva jeg drømmer om

Fremtidsplaner, drømmer, mål osv.

Egentlig, for å være helt ærlig så har jeg det ganske bra nå. Vi har det vi har drømt om. Det er ikke noen direkte mål akkurat nå. Vi har huset, vi er medeiere i restaurant, ungene er friske, Aysha gjør det bra på skolen. Aron skal straks i barnehage. Jeg er stolt av meg selv, vi har klart mye.

Vi har snakket litt om å prøve å selge huset, for så å finne en større eiendom, og bygge litt mer som vi har lyst til. Men etter å ha tittet på de få eiendommene som er til salgs så føler jeg det bare blir mer og mer uaktuelt. Det er ganske langt fra sentrum, og de som er nærmere er altfor store og blir solgt til eiendomsfirmaer. De vil bygge store blokker der. Så da har man jo ikke sjans, når man bare skal bygge et enkelt hus. Så jeg ser egentlig for meg at vi blir der vi er., Og det gjør ingenting det. Vi skulle ikke selge fordi vi absolutt ikke trives. Egentlig bare for man ville gjort enkelte ting litt anderledes. Men vi kan fint leve og bo der. Jeg er glad i plassen, og det er ikke for langt å gå til sentrum heller. Vakre turområder er det også.


Om det skulle være EN ting jeg ønsker meg, eller som jeg drømmer om. Så må det være en ferie, bare meg og Kadir i en ukes tid. Vi har ikke vært på det før. Bare en natt. Men barna er jo litt små til å være en uke borte fra oss. Så det får bli senere en gang. Men det er noe jeg virkelig ser frem til. Bare være oss to. I første omgang kunne vi tatt en helg eller langhelg da. Det hadde vært utrolig godt for oss. Jeg har så lyst å oppleve mer av verden sammen med han.

Så skal jeg jo begynne å planlegge bryllup snart. Utenom det, så er det egentlig ikke noe spesielt som skjer fremover. Nå føler jeg at vi er på en bra plass i livet, og at ting egentlig bare kan være som de er. Vi har hatt mye utfordringer og berg og dal baner. Så det at det går fint, med økonomien og alt, det er en stor lettelse. Vi har hatt endel prøvelser innen det. Så det kjennes veldig godt ut, at ting er mer på plass nå. At jeg kan senke skuldrene mer. Glede meg mer over NÅTIDEN. Ikke alltid drømme om noe bedre, eller drømme om mer. Det er faktisk helt fint hvordan det er nå. Og det er viktig å sette pris på livet sitt, være stolt og nyte det man har.

Sålenge barna er små, så er det ikke noe mer jeg ønsker meg akkurat nå. Jeg har det fint. Men Kadir kunne jo gjerne vært mer hjemme. Akkurat nå går det ikke, vi har endel å betale og det er viktig at vi får restauranten godt igang. Så når ting er mer på plass, blir det jo lettere å være mer hjemme og. Så det er bare sånn. Det blir verdt det tilslutt.

En drøm jeg har hatt lenge, men som ikke er en plan, det er at om vi hadde solgt huset, kjøpt oss en stor eiendom så kunne jeg tenke meg å ha noen hester. Ha en liten besøksgård. Folk kan komme å ri, og at vi kunne levd av det. Men det er ikke en plan, ikke noe som jeg skal jobbe mot akkurat nå iallfall. Hvem vet hva fremtiden vil bringe, men nå er det en fjern drøm bare. Barna er for små, de måtte ha gått på skole alle sammen og jeg måtte hatt masse tid til det. Så kanskje en dag. Vi får se. Litt drømmer må man ha. Jeg hadde faktisk ikke vært noen plass om vi ikke hadde drømt og tatt noen sjanser.

Jeg lever livet og livet er godt.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229