Herlige dager på barndomsplassen

Jeg er til vanlig hos venninna mi, men i to nette var vi hos pappa. Vi fikk jo besøk. Det er så fin plass, nede ved vannet. Jeg har jo vist det tidligere. Etter byturen, så var vi ute i flere timer. Ungene storkosa seg, først med vannballonger og vannsprederen. Hoppa, løp, spruta på hverandre og lo. Herlig barnelatter. Vi lette også etter krabber og fikk fanget noen. Det synes de er veldig spennende.

Vi hadde en veldig fin dag. Først ute lenge, med strålende sol og lite vind. Så lagde vi taco, spiste og kosa oss. Så fikk jeg lagt minstemann i en fin tid, så da fikk vi spilt kort med de største. Det var veldig fint, godt å få tid sammen med Aysha, gjøre noe sammen med henne. Jeg synes det er gøy å spille kort, og veldig gøy når de er såpass store at de klarer det selv. Skip bo spilte vi, og det skal jeg jammen meg kjøpe med meg til tyrkia, for det var et veldig gøy spill.

Deilig å kunne finne på noe uten at det koster penger. Vi hadde en gøy dag i går med å bare være her. Det er jo fantastisk nydelig natur, og iallfall med det været. Guttene trives jo også best ute, så det var fint for de. Noah gravde i sanden til bestefar, Aron kjørte litt traktor med onkel, Aysha og han vi hadde besøk av bada tilogmed. Hoppa fra brygga og var kjempetøffe. Først ville de ikke, men tilslutt hoppa de plutselig ti ganger hver. Så de hadde det veldig gøy. Sørlandssommer er virkelig herlig. Savner absolutt ikke den intense svette luften i tyrkia akkurat nå. Denne tempraturen som er her nå passer meg helt perfekt.

Nå er vi igjen tilbake til venninna mi. Det blir litt frem og tilbake. Men sånn er det, når man vil treffe folk. Skikkelig ferie det her. Vi har det så fint, og har over en måned igjen i norge. Jeg bestilte billett i går, til 21 august. Gleder meg ihjel til å se Kadir, men samtidig så skal jeg kose meg og nyte tiden her. 21 august, da er det fortsatt varmt, men da er det ikke lenge til skolestart heller. Blir koselig med ferie der først.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229