Halloweenbursdag

I går hadde to av Aysha sine gode venner bursdagsfeiring. Og som i fjor var det halloweenfest. Ungene har gleda seg lenge. Kostymer ble bestilt i posten og det var stor stas. Bursdagen ble holdt i favorittparken vår som er litt opp fra huset vårt. En veldig fin park med masse natur.

Det kom mange barn og alle hadde kledd seg ut. Morro for ungene, og meg haha. Synes der er gøy å gjøre litt ut av det selv også jeg. Og ungene synes jo det var så stas. Det var helt fantastiske kaker der, morsomme leker og flott gjennomført. Mammaen er superflink, og kreativ. Aysha gleder seg allerede til sin egen bursdag som er i april. Det er så koselig å glede barna og at de ser frem til det. En veldig flott dag med mye kakespising.


Denne uka har vi bare tatt det ganske med ro. Jeg har gått litt turer, ellers ordna litt hjemme og sånne småting. Resturanten har vært full hver kveld og noenganger mer enn full. En kveld måtte de si nei til over 30 stykk fordi det ikke var plass. Så den går over all forventning og det er så bra. Mannen jobber mye og jeg nyter livet. Huff får vondt av han, men han har jo lyst å stå på og gjøre det bra også.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229