Grimstad min by

I går hadde vi besøk, så vi dro en liten tur til byen. Kjøpte is, og så litt ved bryggene. Det er rart å ha vært borte så lenge fra byen min. Jeg er så glad i grimstad, lille søte byen. Koselig å se den igjen. Den er virkelig flott, spesielt om sommeren. Det kryr av turister, rike folk med flotte båter.,

Aron og Aysha koser seg med hver sin soft is. Skulle ønske vi hadde sånn i tyrkia også sier Aysha. Det er jo så godt. De har en soft is på burger king, men den kan jo ikke sammenlignes med den "norske" i det hele tatt. Så det var et stort savn.

Mye liv i lille Grimstad. Det var et helt fantastisk vær i går, heldige de som var på sjøen. Det hadde vært utrolig deilig. Husker da jeg var yngre før jeg møtte Kadir. Jeg skulle aldri aldri dra fra gimstad, her skulle jeg alltid bo, få meg hus, og la unger vokse opp. Så dro jeg veldig langt istede. Rart hvordan ting forandrer seg. Men jeg har det fint der jeg er så det går bare fint. Jeg savner ikke å bo her. Jeg savner folka, jeg savner å ha fri og ferie ja. Men livet i norge er jo ikke sånn. Så det er koselig å heller komme på ferie her innimellom.

Vi hadde en fin dag, var på en liten lekeplass litt, så ungene kosa seg der. Shopping ble det ikke, har jo ikke penger til det, og det er ikke så mye muligheter til det i grimstad. Er mest små kafeer her, og litt krims krams butikker. Skal man på shopping så drar de fleste til enten arendal eller krisitansand.

Når det er så fint vær, og man gjør koselige ting, det er da savnet til Kadir kommer mest. Fordi jeg har lyst å dele det med han. Dele det fine været, gå turer med han, vise han ting osv. Han har vært i grimstad mange ganger da. Men sist vi var her på sommeren da var det så stygt vær. Hadde nesten ingen fine dager. Nå er det sol hver dag, og i går var det varmt også. Håper vi får til at han kan være med neste år. Da skal lillebroren min gifte seg, så det hadde vært veldig godt om han og fikk være med oss.


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229