gode mennesker i livet

For 7-8 år siden ble jeg kjent med en hyggelig dame. Hun bodde (og bor) i et stort kompleks her i mahmutlar. Kadir jobba i en poolbar der. Hun inviterte oss på middag en kveld. Det var bare full match med en gang. Jeg kjente at jeg ble trukket mot henne, og at det var et godt menneske. I starten så jeg på henne som en tante jeg ville hatt i livet mitt. Jeg var jo mye yngre da. Men nå ser jeg på henne som en god venninne. Vi går turer sammen, spiste middager sammen, bade sammen. Og i dag var vi hele dagen og badet ved komplekset.

Hun hadde også tre barnebarn der i dag. To i alder som Aysha, og ei som Aron. Så det ble mye leking, og bading. Ungene storkosa seg. Aysha var i vannet som vanlig. Det er ikke mye hun kommer opp. Hun virkelig elsker å bade. Det er så herlig. De er heldige barn. Og vi er heldig som kjenner så mange herlige mennesker. Jeg er så takknemlig for det. Vi er med på mye og vi har det så fint. Det er så viktig å fylle dagene med positive og fine folk. 

Vi hadde en deilig dag, og jeg er blitt solbrent. Ikke sånn at det gjør vondt, men veldig rød ja. Det var vind, og overskyet en god del så tenkte det gikk fint hehe.


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229