Først en 9 km lang tur og så strand i mange timer

Møtte ei venninne 8.30 i går, sto klar med begge gutta i hver sin vogn. Da skulle vi ut på tur før det ble for varmt. Men varmt var det uansett, null vind og det var tykk luft. Men vi kom oss igang vi. Så fort vi kom oss opp de verste bakkene så var det bare deilig. Ble litt mer luftig også. Hadde en fin tur og guttene satt så fint og kosa seg. Veldig deilig.

Så dro jeg kjapt i dusjen, vekka Aysha, og så dro vi på stranden i mahmutlar for å møte en hel gjeng. Det var utrolig koselig. Deilig å bare dra rett ned her også. Vi var seks voksne, og ti barn. Så det var jo så gøy for ungene. Jeg så nesten ikke Aysha som vanlig. Ho storkoser seg i vannet, spesielt om hun har noen å være med. Hun ble så glad for at det kom så mange. Vi hadde en veldig fin dag alle sammen.

På stranden var det god luft, så ble ikke altfor varm heldigvis. Den plenen der, og lille lekeplassen er bare helt perfekt for de små. De hadde ikke noe behov for å bade sålenge de fikk leke der. Så da fikk jeg slappe litt av også. Det er godt.

Da vi kom hjem hadde Noah 40 i feber helt plutselig. Det synes jeg var litt skummelt, vet jo det er vanlig at barn får høyere feber enn voksne. Men 40 er ekkelt syns jeg. Lurer på om det kanskje var sola, for lite drikke kanskje. Jeg skjønner ikke helt at han kunne blitt overopphetet heller for de lekte jo i en dusj med kaldt vann. Men han kokte på kvelden. Tok et avkjølende bad med han i badekaret, det likte han ikke, men de hjalp fort. I dag har vi en pause fra strand og sol. Skal bare være hjemme. Rydde litt, finne frem litt ting til norge osv.

I morgen tenker jeg å ta en trimtur igjen. Dagene går fort frem til norge nå så er godt å få trimma litt mer.

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Så kjedelig med feber! Masse god bedring til Noah 😃nouw.com/susannem
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229