Fin start på dagen

"Du er et av de mest fantastiske menneskene jeg vet om ❤ Jeg er så glad i deg at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg noen ganger. Det å være sammen med deg og bare være seg selv i hverandres selskap er skikkelig verdifullt for meg. Håper du får en strålende dag 😊 Gleder meg til vi ses igjen!"Denne fine meldingen fikk jeg på morgenen i dag. Den betydde veldig mye for meg, så fantastisk godt og rørende å lese. Alle må bli flinkere til å gi hverandre skryt for det kan bety mer enn man tror. Jeg skal også bli flinkere til det.

​Godeste gull. Mange fine minner sammen. Vi har tatt  zipline i holmenkollen, vært på 5 dagers ridetur i jotunheimen, og flydd i luftballong sammen. Ingen andre jeg har gjort sånne spesielle ting med. Gleder meg til mange flere minner og ting vi skal finne på. Håper så sykt vi har mulighet til en ferie sammen, bare oss to. Gjøre masse sprell. 

Hun er unik, min lillesøster jeg aldri fikk. Vi har et spesiell bånd. Fordi vi har bodd sammen da vi var ungdommer. Love you to the moon and back again. ​

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229