Familien

Jeg føler jeg ikke har hatt tid til å blogge, har vært så mye i det siste. Og familien er viktigst å bruke tiden sin på. Så da lar jeg heller vær, enn å slenge inn et innlegg uten mening. Jeg har hatt en helt fantastisk helg, slitsom, men gøy.

Jeg skal finne en annen plass å blogge, for det er så irriterende at jeg ikke får delt innleggene på facebook uten bilde. Jeg må laste det opp for hver gang. Det var ikke sånn før, og det er så tungvint nå.

I morgen er det bare to uker til vi reiser. Da er vi i tyrkia i et døgn, før vi får besøk av lillebror og samboeren hans. Vi skal leie en leilighet når vi kommer, for huset er ikke ferdig til da. Det blir veldig greit det da, med basseng og i gåavstand til sentrum. Veldig greit når vi har besøk. Men jeg gleder meg enormt masse til å komme HJEM. Føle meg hjemme, ordne i huset mitt, og bare gjøre akkurat det vi vil. Ikke ta hensyn til naboer osv. Jeg er veldig spent på alt. Gleder meg enormt masse til å se.

Broren min kommer jo i august, og mamma kommer i desember for å feire jul med oss. Noe mer enn det vet jeg ikke av besøk. Det er alltid koselig med besøk. Men regner med at høsten kommer til å gå veldig fort. Både Aysha og Aron skal jo bort da. Det blir rart, men også veldig bra for de. Aron snakker mye om barnehagen så han er veldig spent. Tror det skal bli kjempegøy for han. Så det er jo litt som skjer fremover da.

Vi får ca tre uker med ferie før skolen starter. Så da blir det nok masse bading. Aysha savner vennene sine i tyrkia også. Hun storkoser seg her, og vil nok ikke reise fra kusinene sine. Men det blir nok bra når vi først får reist. Vi har jo fortsatt en god sommer igjen i tyrkia når  vi drar. Så det blir nok helt knall. 

Gleder meg også veldig til å spise på restauranten vår, og til å vise lillebroren min den. Så der tilbringer vi nok mange kvelder når vi reiser. Jeg må nesten begynne å pakke snart, jeg føler meg så klar for å reise. Rart at det er hele to uker igjen. Kunne godt ha dratt i morgen, for savnet er veldig stort nå. Men imens får vi nyte dagene her med deilig norsk luft, familie og venner. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229