Ettermiddagsbad i nydelig omgivelser

I går fikk jeg melding av ei venninne her i mahmutlar om jeg ville være med på kveldsmat på en strand. Når vi bor oppi huset så er det ikke lett å få sjansen til det om Kadir allerede har dratt avgårde med bilen. Men i går var det ikke noe behov for bil på jobben så da tok jeg den. Er en strand litt forbi her. Veldig fin plass.


Jeg hadde med vafler, venninna mi hadde med kanelboller, skolebrød og frukt. Ungene hadde det veldig gøy. Havet var jo sykt deilig. Kjente ikke LITT engang at det var kaldt. Guttene bada også mye og hadde det så gøy.

Vi var der fra ca 17 til 19.30. Veldig fin tid. Det er litt for varmt på stranda med to små enda. Men ettermiddagen var fin.

Vannet er så klart. Kunne se hver eneste minste stein i vannet. For de av dere som er vant til å bade i Alanya så anbefaler jeg en tur utover forbi mahmutlar. Veldig fint vann.
Vi håper å ta en repeat på dette til helgen igjen. Noah sovna som en stein med en gang vi kom hjem. Trøtt etter en lang dag.
Virkelig nydelig. Så deilig å være tilbake. Fikk møte to som også bor her i går, Aysha har besøk av ei venninne i dag, og i morgen kommer en annen venninne og mammaen hennes. Så vi føler oss hjemme nå. Selv om vi ikke er helt hjemme enda. Men det å se folka igjen. Være her, se Kadir, det er så godt det.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229