Etterlengta shoppingtur

I dag leverte vi Aysha og Aron til ei venninne her i mahmutlar. Så kjørte vi en timestid til et stort shoppingsenter. Det er jo så utrolig mye fint og timene flyr. Ikke mange butikker vi rakk, men vi rakk det viktigste. Nye klær til ungene. Spesielt guttene. Aron hadde nesten ingen genser og kun en joggebukse. Så det måtte vi jo fikse.
Senteret heter novamall og er i Manavgat. Anbefaler å ta en tur hit om man vil shoppe. For de har utrolig mange fine butikker. Både rimelig og dyrere.
Noah var med. Han kosa seg i vogna og løp litt rundt. Lettere å ha med en unge enn alle. Jeg skulle uansett ikke ha så mye til meg selv. Så jeg skulle ikke inn i noen prøverom eller noe.
Fikk handla masse basic klær til Aron. Mye 3 for 2 å velge i. Så fikk kjempemasse for pengene. Noah fikk også endel. For jeg har tydligvis gitt bort det meste i 80 og 86. Aysha fikk litt tykke tights. Jeg fikk en jakke, litt undertøy og tskjorter. Så er utrolig fornøyd med dagen. Ble ikke tid til julegaver i dag. Tiden gikk for fort. En gave bare.
Litt av alt vi fikk kjøpt.  Gleder meg til de skal bruke det. Har kjøpt mye annet fint og. 


Det var godt å kunne shoppe i fred. Men det var utrolig deilig å  se ungene igjen og. Kjempekoseli at de hadde hatt det så gøy og. 

Liker

Kommentarer

hayatiim
hayatiim,
Deilig med handletur, mye fint du har fått til ungene 😊
nouw.com/hayatiim
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229