ensomhet

Det er noe jeg kjenner på ofte. Mange som spør om jeg ikke kjeder meg når mannen jobber så mye, men nei jeg gjør ikke det. Jeg er jo med ungene hele dagen, går mye turer, drar på lekeplass, handler, lager mat, husarbeid osv. Dagene flyr avgårde de og akkurat den biten går greit. Det er absolutt overkommelig og jeg koser meg.

Men når kvelden kommer så kan jeg føle meg ensom. Det å ikke ha noen andre voksne å dele tanker med, snakke om problemer i hverdagen, eller dele gleder. Det blir ofte delt gjennom meldinger, film og bilder. Hvis jeg ikke er supertrøtt når han kommer hjem på natten så får vi litt tid sammen. Men ofte blir det jo heller koselige ting vi snakker om.

Jeg savner veldig å ha han mer hjemme. Forhåpentligvis så får han litt ferie i vinter. Og det skal vi virkelig nyte. Det er ikke noe godt å føle seg ensom. Men vi må bare nødt til å jobbe og stå på nå så vi kan få opp økonomien. Det er jo viktig for fremtiden. Så vi må rett og slett. Men av og til er det lov å klage litt. Jeg er jo mye alene, så er jo klart at det kjennes på kroppen. Selv om jeg er det, så har jeg det veldig godt her. Jeg føler meg lykkelig. Min psykisk og fysisk helse har blitt så mye bedre her.

Vi har det veldig bra sammen når vi faktisk er sammen. Så nå ser jeg veldig frem til i vinter. Vi kan sitte på balkongen, grille, ta litt vin og kose oss. Det kjenner jeg skal bli utrolig godt. Vi trenger det.

Annenhver dag begynner han 16, så vi får jo litt tid sammen da, men det er jo viktigere å bruke den sammen med ungene. Og timene flyr så fort avgårde at plutselig skal han på jobb igjen, og jeg skal leve mitt liv.


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229