En rolig helg

Denne helgen har vært rolig. Vi har vært litt ute da, men ikke så mye som vi pleier. Det er full rulle med minsten og det er faktisk ikke alt jeg orker fortsatt. Var jo overalt før, Jeg elsker fortsatt å være ute, og det er godt for oss alle. Gleder meg veldigt til minsten er litt større og har litt mer vett.

På lørdag tok vi det ganske rolig. Noah sov hjemme på dagen og så gikk vi ut etterpå. Da satt Aysha på jobben hos baba mens jeg og guttene trente. Jeg har vært veldig flink denne uken. Gått tur hver dag. Og superflink i kosten, så fortsetter det sånn blir det bra.

​​​

På søndag ble det en liten pikniktur med ei venninne og hennes to små. Stor stas for Aron å leke. Aysha tegna litt og gjorde lekser. Kosa oss med litt snacks. Var ganske vindfult denne dagen så vi flytta oss til lekeplass etterhvert. Men noen timer ute gjør godt i sjelen. Kosa oss. 


Nå er det ny uke men teller allerede ned til helg. Jeg syns det er grusomt med vekkeklokka på 6.40. Koser oss alltid i helgene. Og snart er det Aysha sin bursdag og. Jeg gleder meg ihjel til å ordne for ho. Ho får litt lite tid med mamman sin så det skal bli så gøy å feire ho.​

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229