En perfekt jul?

Jeg leste blogginlegget til Anna Rasmussen og må si jeg ble ganske sjokkert. De som vil, får lese det selv. Det som handlet om jula. Hun skreiv at juleferien var den verste tiden, det var mye krangling med barna osv. Hun mente det at folk tegnet et feil bilde av den perfekte familien osv. Jeg gidder ikke sitere alt.


Men jeg vil si at her har vi gledet oss til desember siden sommerferien tok slutt. Vi har kosa oss med å pakke inn gaver, baket julekaker, spiste kaker, godteri og snacks, vi har sett julefilmer hver eneste helg i desember og vi har virkelig nydt tiden.

For meg var julaften så perfekt som den kunne blitt med to små. Jeg syns de var superflinke. Ja unger krangler og ja unger er utolmodig. Er det så rart da? Men vi må senke kravene til de. Nei så forstår de ikke at det ligger mye penger og tid i julematen foreksempel, men da får de heller la vær. Det er en spennende dag og man kan ikke forvente at ungene skal sitte til pynt.

Aron syns det var superspennende med gavene så da fikk han åpnet en på formiddagen som han kunne leke med. Det gjør ventetiden lettere.

Det var ikke mye mat ungene spiste til middag. Men hva så? Det er jul en gang i året. Skal man krangle eller skal man kose seg ? Jeg velger ialfall ingen kamper den dagen, da jeg syns den skal fylles med ro og kos.


Det går absolutt an å ha en fin feiring selv med små barn. Men de må få være barn og. Vi hadde en utrolig fin og koselig jul og jeg er så takknemlig. Jeg fikk mange fine gaver av kadir. Og ungene fikk utrolig mye fint.

Aron fikk sin etterlengta sparkesykkel og Aysha fikk mange fine pet shop som hun ønsket seg.

La barn være barn og senk kravene så blir det så koselig. Ialfall her. Litt kaos, krangling og bråk blir det selvsagt og vi er langt ifra noen perfekt familie. Men julen ble perfekt og mer til.


Godt nyttår alle samme. Her har dagene gått i ett med besøk, jul og feiring.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229