En liten miniferie

Antalya har fullt av all inclusive hotel, det er bare å velge og vrake. Finnes hotell i alle prisklasser. Vi har nesten aldri hatt noe ferie sammen. Kadir jobber jo mye i sesong, men han tok seg fri. Mamma ble og med. Det var godt å være tre voksne på tre barn. Tar på å være på ferie i solsteik, bading og barn. Men det var utrolig gøy, ungene var så snille og de storkosa seg. Det var store bufeer med mat så det ble mye spising. Det var sikkert 99% russere der. Noen tyrkere, og sikkert oss som eneste nordmenn. Men det har ikke noe å si for meg. Er jo min familie jeg skal være med.

En annen gang håper jeg vi blir 4 netter. Ble litt lite med 2. Og heller dra i begynnelsen av juni for da er det mye billigere. Men vi storkosa oss og fikk utnyttet den tiden vi hadde synes jeg. Aysha er en havfrue, elsker bading, tilogmed hun ble sliten og syns det var godt å komme hjem. Alle ungene sovna i bilen. Vi var slitne på en positiv måte.

Jeg og Kadir fikk også litt alenetid den ene kvelden og det var utrolig godt og etterlengtet. Vi har ikke mulighet til barnevakt så mye, og det var godt å bare være oss to. Vi skulle kose oss med gratis alkohol, men den smakte ikke særlig godt. Men etterhvert klarte vi alikevel å få i oss den grusomme vinen. Vi lo og kosa oss så masse. Gleder meg allerede til neste gang vi har mulighet igjen.

Stort badeland var det der og. Så jeg og Aysha fikk litt alenetid sammen og kunne ta de store skliene. Det var veldig gøy. Jeg elsker sånn, og Aysha syns det var gøy at mamma kunne være med bare henne litt.

Jeg elsker dette bilde. Så herlig.

​En veldig fin tur. Vi var også innom en fantisk fin plass før vi kjørte hjem, så den må jeg også vise frem i et innlegg. 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229