En lang reise men nå er vi er

På onsdag dro vi hjemmefra kl 9 i fullpakket bil. Vi hadde 3 stopp på veien til Gardemoen. Ungene var utrolig tolmodige og snille. Jeg ble veldig positivt overrasket og synes ikke turen kunne gått bedre. Helt fantastisk. Mamma hjalp meg på flyplassen, vi var der hele tre timer før flyet dro. Men etter vi hadde gitt baggene, sagt hade, tatt oss en is på utsiden. Så kikket vi litt i taxfree, kjøpte en parfyme til Kadir og dro til passkontrollen. Da vi var gjennom den så var der faktisk bare 40 min til flyet dro.  Så ungene fikk leka seg på en lekeplass der. Synes vi hadde helt perfekt tid. 


Flyturen var lang.  Men det gikk jo fint. Aysha og Aron spilte på nettbrett og telefon mens Noah satt endel på fanget og kosa. Så lekte han litt med småbiler. Han er VELDIG aktiv og har et temperament  til vanlig. Så det at han hadde en så lang biltur og flytur uten grining og makking er jeg veldig imponert over.

Etter en fire timers lang flytur så kunne vi endelig dra ut. Vi ble henta av en kompis av Kadir som kjører flytransfer. Så han møtte oss på utsiden og hjalp med koffertene. Alle fire sovna i bilen så turen til mahmutlar gikk ganske fort.


Det var helt nydelig å se mann og baba igjen. Spesielt Aron er jo veldig pappagutt. Så det å se de små armene holde rundt halsen på baba var rørende. Det var veldig godt for meg også da. Man blir jo litt nyforelska når vi har vært borte fra hverandre så lenge

Vi var fremme i leiligheten vi låner i 12 tiden på natta. Så ungene ble lagt fort og vi alle var veldig trøtte. De var for spente til å sove lenge om morgenen så baba måtte stå opp tidlig med de da ja. Aron var helt i hundre av å kose med han igjen.

Vi kledde på oss og dro ut for å spise frokost. Vi låner jo leilighet siden huset blir pusset opp. Så vi hadde jo ikke kjøpt inn noe. Da ble det frokost ute.

Etter frokosten så dro vi for å se huset vårt. Og det så virkelig ut som en byggeplass. De har gjort utrolig mye. Jeg tok nesten ikke bilder for det var SÅ mye rot. Vil heller vise fine bilder når det er ferdig. Men det som er ferdig er veldig bra. Så nå gleder vi oss stort til å komme oss helt hjem.

Men selv om vi ikke er i huset nå så føler jeg meg virkelig HJEMME. Det er her jeg hører til. Og det er en god følelse.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229