En herlig dag

I dag har vi hatt en veldig fin familiedag. Det er travle dager for Kadir og blir lite tid til familiekos. Men vI må jo prioritere det mer nå før vi drar. Blir et stort savn. Han jobba med noen i fjor som har åpnet en strandbar. Så vi dro dit. Der var det så utrolig fint. For de hadde en liten lekeplass for små barn på en gressplen. Og så hadde de masse sandleker. Veldig gøy for guttene. Heldigvis så er de ikke så interessert i å bade enda, noe som gjør det litt enklere for meg. Blir litt av en jobb når begge de små skal bade og jeg må følge med.


Jeg får jo ikke badet så mye med Aysha til vanlig. Jeg kan jo ikke bare dra fra guttene. Så det var veldig godt å få gjort det i dag. Noah sov i vogna i to timer, Aron lekte på lekeplassen med baba, og Aysha og jeg bada masse. Begynner å bli en helt herlig temperatur i vannet nå. Litt overskyet var det også, så slapp å svette oss ihjel.


Det var utrolig høye bølger der, noe det ofte er her i mahmutlar. Både spennende og skremmende. Mye kraft. Aysha er heldigvis veldig flink til å svømme, ho elsker jo å bade. Men ho var ikke uti alene i dag. Åh jeg vil ha flere sånne dager. Var virkelig en fin og etterlengtet dag.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229