En hel dag i dyreparken

Dro hjemmefra i 9 tiden, var i parken i 10 tiden og var der helt til 18.30 ca. Mange timer, en lang og fin dag. Perfekt parkvær, og ungene kosa seg. Dyreparken i Kristiansand er kjempeflott. Den er utrolig stor, og skal man få med seg det meste så må man ha såpass med tid. Så det er virkelig verdt å ta turen dit.

Vi fikk kjørt traktor, tog, sett slanger, edderkopper, apekatter, geparder og masse masse mer. Kjøpte is, spiste litt, litt lekepauser, tok det med ro og fikk sett masse. Guttene var ganske tollmodige synes jeg. Det var ikke mye klaging.

Vi tok et teater-tog også i hakkebakkeskogen. Der fikk man se skuespill, med sang og musikk. Det var gøy for store og små. Morsomt å se noe som var nytt for meg. For jeg har aldri vært på det før. Noah sto og danset og fulgte med.. Gøy at det var spennende for de små og.

Vi var så heldige å få billetter. Så jeg er utrolig takknemlig og glad for å ha muligheten til å gå der med ungene. Jeg hadde ikke tatt meg råd til det hvis ikke. Det blir ganske dyrt, for oss i tyrkia. Men uansett så er det jo verdt pengene. Jeg er jo "vokst opp" med denne parken. Så den betyr jo veldig mye. Alltid stas å dra dit. Og jeg har gleda meg lenge til å ta med alle barna dit. Aysha har vært der før, men det gjør ingenting, for det er såpass mye å gjøre at man ikke blir lei.

Nydelige påfuglen, den trasker litt rundt i dyrehagen som den vil. Ser den på forskjellige steder hver gang. Utrolig flott. Det jeg liker godt med parken er at dyra ser ut til å ha det bra. De fleste dyrene har jo så stor plass at man nesten ikke får se dem engang. Så gårdsdyrene er jo faktisk det gøyeste for de minste. Da kommer de nærmere dyrene. De har flere presentasjoner av dyrene der man får informasjon om de, og man ser mating. Da kommer man tettere på de ville dyrene også. Så i dag så vi gepardene. Det var veldig stilig å se den store farten de hadde. Vi fikk også sett ulvene som nettopp hadde fått mat. Det er ikke så ofte man får se de, da de har et stort område, de har vel det største av alle tror jeg.

Inne i apejungelen så får man jo se søte små apekatter på nært hold da. Disse er utrolig fine og nysgjerrige. Jeg tok ikke så mange bilder, for jeg filmet litt også. Så det kommer kanskje en film senere fra den fine dagen vår.

Nå er store og små trøtte og slitne, men veldig fornøyde. Herlig dag.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229