En flott dag

Åh i dag har vi kosa oss. Noah våkna 6 i dag,litt i tidligste laget men fikk iallfall gjort endel. Lagde vafler til å ha med på stranda og lagde klar middagen. Dro ut rett over 10, handla litt småting og dro på stranda. Max, hunder vår hadde ødelagt armringene til Aron så måtte kjøpe nye hehe.


Denne dagen trengte vi virkelig alle mann. Ungene har det så mye bedre ute. Lite krangling og de leker fint. Bada og kosa seg. Noah er ikke så glad i å bade,men han fikk jo iallfall leket i sanden med lekene sine. Så han hadde det gøy han og. Jeg fikk slappet av. Og det var en deilig dag. Ikke for varmt heller. Akkurat passe for en deilig dag på stranda.


Vi hadde faktisk et uvær i går. Vind, regn og masse lyn og torden. Etter det ble lufta veldig frisk. Hjalp veldig.

Aysha elsker å bade og fikk bada i flere timer i dag. Ble veldig sliten etterhvert da. Er vel første dagen som vi er ute i så mange timer i strekk. Det har vært for varmt til nå. Så nå gleder vi oss veldig til flere slike helger. Det gjør så godt for kropp og sjel. Ungene får bevegd seg masse og holder seg opptatt, mens jeg får litt pause.
Vi er heldige som kan leve er sånn liv som vi gjør. Med masse utetid. Ser faktisk litt frem mot høst og vinter jeg nå med parkturer og piknik. Det er veldig koselig. Gøy med strand og sol, er ikke det men er veldig glad i høsten også. Vi får nok mange flotte dager fremover.


Håper alle har fått en flott helg. Nå er det allerede klart for en ny uke i morgen. Spent på åssen den går.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229