En av mine favorittplasser i nærområdet

Mellom høye blokker i Mahmutlar skjuler det seg en skatt. En antikk by som kalles Naula. Det finnes ikke mye informasjon om denne byen, og lite skrifter fra gammelt av nevner den. Men den var under det bysantinske riket som oppstå på 300-tallet. Det er rester fra hele fire kirker, et teater og flere bygninger. Den har trolig en slags tilhørighet til Laertes som Sissel skreiv om i dette innlegget https://nouw.com/hayatiim/laertes-22107734

Veldig kult å ha noe så gammelt rundt oss. Vi er så glad i den plassen. Har ofte piknik der om vinteren. Ungene storkoser seg der, og det er deilig å få en pause fra lekeapparater. Bare være oss og naturen. Det blir nok litt vanskelig i år med Noah, ikke helt stadig på bena enda, men da får han heller krabbe. For dit skal vi. Det er virkelig en søt liten skatt blandt alle bygninger rundt oss.

Anbefaler alle i nærheten om å ta en titt, mange fine bilder man kan ta der. Fint flatt område på toppen. Ungene løper rundt, klatrer i trær, leker gjemsel, har skattejakt. Så har vi ofte med oss noe godt å spise.

En helt herlig plass rett og slett. Gleder meg til å lage nye minner og en ny film her i år.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229