En av favorittplassene mine i alanya

Dette er en liten lagune som vi har funne en gang vi var på kjøretur. Det er en nydelig plass. Krystallklart vann, man kunne se hver eneste stein i bunnen. Fargerike stein overalt. Det er en grotte der, den kan man enten svømme inn i eller gå inn i. Vi har vært der før og da var det ikke så høyvann som i dag, var jo trangt å komme inn da vi svømte. Åpningen er bak der Aysha sitter. Da kan man gå inn med kamera og så ta bilde av de som kommer svømmende inn fra en annen side. Veldig stilig synes jeg. En liten bortgjemt perle.
Det er også gamle ruiner der man går forbi på vei ned. Veldig gammelt. Dette er ikke en "ligge å sole seg plass" vil si det er en badeplass. Det er ikke fin strand å sitte på. Men mye steiner. Så et par timer holder å være der. Hadde nok vært lengre hvis ungene var større da.


Jeg og broren min hoppa fra fjellet der og. Gøy og spennende. Jeg klarte faktisk å miste gifteringen min da jeg klatra på fjellet. Det var dypt vann der men hadde superflaks . Jeg fant den mellom noen steiner.

Se det nydelige blå vannet inne i grotten. Jeg synes det er skikkelig fint. Det finnes en annen nydelig lagune jeg har lyst å sjekke ut. Men det er ikke så lett med to små. Og så er vi midt i flytting til huset osv. Så er mye som skjer nå. Så får ta ting etterhvert.


Jeg er glad jeg fikk vist frem denne plassen i dag iallfall.

For å komme seg dit må man kjøre Gamleveien mot gazipasa. Der er det masse klipper og fine plasser. Kjør forbi en fiskerestaurant og så er det ganske rett etter den. Bare å følge med på ruinene også så ser man det. Det er bratt sti ned dit. Så ikke superlett for små barn. Jeg bærte Noah mesteparten.


Gøy å se noe annet enn kilometerlange strender og strandbarer. Anbefaler en tur hit.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229