En anderledes uke

Første uka med skole og barnehage er unnagjort. Aysha har hatt det veldig fint. Hun synes det var gøy å begynne igjen. Hun har lange dager, det samme har Aron. Jeg kjører Aron først til ca 8 og så kjører jeg Aysha etterpå. Hun kommer hjem med buss kl 16. Det er lang dag, men da slipper hun mye lekser hjemme. Hun har kommet hjem med et ark eller to bare. Mens andre jeg kjenner her sitter et par timer med lekser hver dag. Jeg er veldig glad for at jeg slipper det. Hun har heller aldri klagd på at det er lange dager. Så da er det jo bare flott.


Aron har jeg også henta rundt 16. De har er program de følger, ikke like mye frilek som i Norge. De sitter med litt oppgaver, har dans,yoga, sport og tre måltider.

Hver gang jeg har hentet han så har han sagt at han har hatt en veldig fin dag. Han trives og de voksne sier han har kosa seg og vært veldig snill.

Da jeg fikk høre hvor fint han hadde det så har jeg og hatt det fint hjemme. Jeg og Noah har kosa oss veldig. Det har vært en helt annen ro. Bare det å ta bilen å kjøre en plass med bare en unge er ganske mye lettere enn med to. Det har vært som en ferie omtrent.

Dagene hjemme på ettermiddagen har ikke vært så lette da. Det er nok mye inntrykk for han. Som han da tar ut på meg og lillebror. Det har vært vanskelig å takle. Så jeg har vært veldig sliten.

Jeg håper det går seg til når han er mer vant til den nye hverdagen sin. Han er vant til å være med meg hele tiden så er jo ikke så rart. Men når man er sliten fra før så tåler man jo ikke så mye heller. Så det har vært litt tungt. Jeg skriver ikke dette for medlidenhet eller for å utlevere noen, men for å vise at alt ikke er en dans på roser hele tiden. Ting er tungt innimellom og man føler seg litt lost noenganger.


Det er godt å vise at livet noenganger er tungt også.

Jeg hadde planer om å kose oss skikkelig når han har fri i helgen, så idag tenkte vi oss en tur på stranda med noen venner. Det gleder jeg meg skikkelig til. Håper han vil kose seg masse og sette pris på det. Guttene elsker å være ute. De er skikkelig utegutter og har det mye bedre da enn å være bare hjemme. Håper på en fin dag.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229